Дуо Пакет

  • Кат. номер: 1025

Пакетът съдържа

1бр Манов мед - 0,450кг

1бр Имуностимулатор 3 в 1 - 0,450кг

Мановият мед е специален сорт мед, който се произвежда не от цветния нектар, а от сладък сок, отделян от пъпките на някои дървесни видове или с участието на някои насекоми, като листните въшки например. Тези насекоми се хранят със соковете в листата или пъпките на дърветата и в резултат на храносмилането, отделят още по-сладка течност, наречена мана или медена роса, от където идва и името на меда. Пчелите събират маната и от нея правят мед.

Това творение на природата е незаменим лечебен еликсир, който намира приложение при лечението на куп здравословни проблеми от грип до бъбречни и чернодробни заболявания. Уникалните лечебни свойства и по-висока хранителна стойност на мановия мед го отличават от останалите видове мед.

Комплексът от биологично активни вещества – минерали, незаменими аминокиселини и витамини обуславя неговия силен антибактериален ефект и способността му да укрепва имунната система. Положителното му въздействие при лечение на настинки и грип се дължи на свойството на този мед да стимулира потенето. Известни са неговите отхрачващи и слабителни качества.

При гастрит и язва с по-лека проява на симптоматиката, мановият мед притежава лечебна сила. Лекарите го препоръчват още при бъбречни и жлъчни заболявания.

Признат е като естествено средство за лечение на паротит и морбили. Приложим е при лечението на кожни проблеми като екзими, рани, изгаряния. Положително влияе и при проблеми със съня. Лъжичка от чудотворния манов мед помага да се отпуснете и съответно да заспите по-бързо.

Имуностимулатор 3 в 1

Мед ,прашец, пчелно млечице

 

Пчелното млечице има висока биологична стойност и богат и хранителен състав. В състава му влизат 18 аминокиселини в структурите на десетки видове протеини, а също и въглехидрати, липиди, витамини (В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, Н, PP), минерали и други.

 

Цветният пчелен прашец е изключително богат на ензими, протеини, аминокиселини и aнтиоксиданти суперхрана.

 

Пчелният мед е с доказани полезни свойства, особено когато е 100 % натурален. Притежава антибaĸтepиaлни и aнтигъбични cвoйcтвa и е еcтecтвeн изтoчниĸ нa витaмини, минepaли и aнтиoĸcидaнти. Зacилвa имyннaтa cиcтeмa, подпомага paзвитиeтo нa пoлeзнитe бaĸтepии в чepвaтa, дaвa eнepгия и peдyциpa yмopaтa.

 

Как да консумираме пчелния имуностимулатор

Приема се сутрин на гладно по една чаена лъжичка.За деца над три години дозата е половин чаена лъжичка.

 

За да има ефект пчелният имуностимулатор трябва да се приема в продължение на три месеца, два-три пъти годишно. 

 

20,00 лв.
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!